måndag 6 juni 2011

Ny volontär anländer på lördag! Välkommen Lina

Hej,

Mitt namn är Lina Almekvist, jag är 21 år gammal och kommer från den lilla sommarstaden Karlshamn. Just nu bor och studerar jag i den lite större staden, Halmstad, som också är en väldigt fin stad på sommaren. Jag har precis klarat av ett av tre år på Högskolan i Halmstad, där jag läser Medie- och kommunikationsvetenskap. Till hösten ska jag inrikta mig på medieproduktion, så en vacker dag är det kanske mitt namn ni ser i eftertexten till något bra program på TV.

Jag har ett brinnande intresse utav att resa, då jag anser att det är en av de fåtal gånger vi verkligen lever i nuet, tänker på andra människor och njuter av livet. Jag har tidigare rest mycket i Europa, USA och Asien. Och känner nu att det är dags att besöka Afrika, närmare bestämt barnhemmet Phyllis Memorial i Nakuru, Kenya.

Jag är en tjej som har myror i byxorna, jag älskar att röra på mig, umgås och ha många bollar i luften samtidigt. Jag minns att jag som liten alltid hittade på massvis med lekar när det var dags att sova. Detta är något som sitter kvar än idag. Kanske inte när det är dags att sova, men så fort det finns lite tid över, så kommer jag alltid med någon lek som får tiden att gå fortare. Klassens clown, flummiga Lina, Linaflina, det är jag det!

Nu innan resan har jag spridit ordet genom en lokaltidning i Blekinge (Sydöstran), jag har även pratat mycket om organisationen både till vänner och vänners vänner. Jag har samlat in allt från nagellack till badmintonracketar som kommer att följa med mig i resväskan till barnhemmet. Utöver att sprida ordet och insamling av saker så har jag även lyckats ”övertala” en väldigt nära vän till mig att komma ner och hälsa på. Så den 22-29 juli kommer min fantastiska vän, Evelina Edwardsson ner och förgyller allas vardag innan det är dags för oss att fortsätta ut i vildmarken!

Jag hoppas att jag kommer att bidra med massa skratt, roliga stunder och upplevelser som sent kommer att glömmas. Snart är det dags, vi hörs om ett tag! Sköt om er!

Hälsningar
Lina Almekvist

2 kommentarer:

  1. Jag ser verkligen fram emot dina rapporter gällande såväl vardagshändelser som mer äventyrliga strapatser.

    Mvh
    Lasse S

    SvaraRadera
  2. Så Linaflina gillar att leka innan hon somnar ^^ hahaha

    SvaraRadera