tisdag 19 december 2017

Elin och Jessica åker hem

Hej allihopa! 

Snart har våra två veckor på Phyllis passerat, oj vad tiden går fort när man har kul. Dagarna har varit fyllda av olika sysslor som att hacka kål och skoma, hjälpa Auntie Sara och Ruth med att gräva upp potatisar i potatislandet och mycket mer. Det härliga med allt är att alla alltid hjälper till och det blir en väldigt social stund, detta gör att man glömmer bort arbetet och bara har det mysigt med barnen. 


Det bästa med Kenya och att få vara på Phyllis är att man aldrig någonsin känner sig stressad. Utan här gör man saker i den takt man vill. Som Kenyanerna säger "hakuna matata". 


På kvällarna har det varit både pingis, en hel del dans och sång. Det har varit svårt att gå och lägga sig. Igår på Lucia dagen så bakade vi tillsammans med några av de äldre barnen lussebullar och vi volontärer plus Jacinta gick även luciatåg, vilket uppskattades mycket av barnen. Om bara två dagar så lämnar vi Phyllis och Kenya för att resa tillbaka till Sverige. Det känns extremt tufft och tråkigt att behöva säga hejdå till alla. Men jag vet att vi ses igen! 

Kram på er
Elin & Jessica Inga kommentarer:

Skicka en kommentar