onsdag 28 mars 2012

Storstädning på Phyllis

Goddag blogg!
 
Hoppas att allt är fint och så. Denna vecka har varit riktigt hälsosam då vår turnering är avklarad och vinnaren är det oslagbara teamet Limosine, så nu väntar vi på prisutdelningen.
 
I fredags fick vi bevittna något som man inte ser varje dag. Det var nämligen storstädning på gång så hela Phyllis var i rörelse. Det var ett virrevarv av blått och gult. Kläder tvättades, golv skrubbades, fönster putsades m.m. Resultatet blev ett skinande rent Phyllis och det var nu redo för kommande föräldramöte. Detta hölls i ett mycket välstädat och prydligt bibliotek. Föräldrarna kunde bland annat lyssna på när lärarna informerade om skolan, resultat och skolavgifter. De fick även chans att ställa frågor.
 
Våra kära skollag har under lång tid förberett sig inför distriktsmästerskapen som gick av stapeln i Kampi ya Moto. Självklart hade de de coolaste supportrarna i form utav Lina, Linn och Jonatan. Phyllis och Kampi ya Moto spelade i ett gemensamt lag och de hade ett mycket starkt lag och de kämpade väl. Både tjejerna och killarna kammade hem vinsten i fotbollen!
 
I övrigt har det varit en lugn och trevlig vecka med fint väder som vanligt.

Kram Linn och Jonatan.
Skrivet den 22 mars 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar