tisdag 12 februari 2013

Ännu en vecka har passerat


 God dag medborgare.

Ännu en vecka har passerat.
Helgen spenderade jag hos mormor. Jag och ”lilla” Catherine åkte dit för att hälsa på mormor, Catherine och Sarah. Catherine och Sarah är hos sin mormor för att de inte har någon skola för tillfället och det var ett bra tillfälle för ”lilla” Catherine att få hälsa på mormor och sova kvar där. Någonting som det var länge sedan hon fick möjlighet att göra. Samt att hon fick träffa sin lillebror, han bor på ett annat barnhem. Det är alltid lika trevligt att hälsa på mormor och i vanlig ordning så gjorde hon sitt bästa för att övergöda mig. Det var fullt upp hela tiden som vi var där så ”lilla” Catherine sov gott i matatun på vägen hem i söndags. ”Lilla” Catherine är en underbar människa. En riktig glädjespridare. Det kändes bra att ha möjligheten att kunna ge henne denna helg som hon så länge har längtat efter.

Catherine lagar en utsökt middag

Jag och mormor njuter av middagen


Väl hemma igen så åkte vi skottkärra.

Skottkärregänget


I övrigt så är hopprep en populär syssla efter att skolan och tvätten är slutförd.
I biblioteket i onsdags så var barnen mest intresserade av att måla. Så vattenfärgerna åkte fram och sen började våra konstnärer sätta igång och producera mästerverk. Biblioteket är inte bara en plats där man kan låna böcker och läsa utan också en plats dit barnen kan komma och leka lite granna.

Vem vet, kanske skolas den nya Picasso på Phyllis.

På söndag så är det tänkt att barnen ska få godispåsar (mer om den aktiviteten i nästa inlägg). Dessa 125 godispåsar plockade vi ihop i veckan och när vi väl var klara så möttes vi av en förvirrad höna.

Sortimentet av godis

Hönan Agda?


Ja annars så är det full fart med bus och jaga på kvällarna med de yngre medan de äldre pluggar. Tekniken att springa i flipflop börjar arta sig.

Kvällsbus

Det var allt för denna gång mina vänner.
Sköt om er därhemma och sakna mig inte allt för mycket. Vi ses snart igen.

Kram på er
Uncle Tobias

2 kommentarer:

 1. Det ser tungt ut att röra om i dessa grytor. Du har väl muskler som en bodybuilder när du kommer hem : )
  Supertrevligt att få se alla glada barn, dig, bilder och inlägg!

  Kram från Ann, Russin och Malin

  SvaraRadera
 2. Alltid lika roligt att få se allt ni gör.Va trevligt att få hälsa på hos mormor.Ha det bäst,hälsa alla barnen.
  Kramar från Skultuna :)

  SvaraRadera