fredag 1 juni 2012

Muffinsbak!


Hej!

Tiden och dagarna fortsätter att passera i rask takt på Phyllis. Det känns otroligt att det snart är juni månad. Tydligen är det nästan sommar i Sverige. Vi har det väldigt bra. Ella repade sig efter sjukhusvistelsen. Regnperioden verkar, i skrivande stund, vara på väg att avta. Det regnar mycket mindre än tidigare, helt enkelt. 

Det har varit friidrottstävling. Några av barnen på Phyllis var iväg och kämpade tappert mot några andra skolor i området. De var mycket duktiga och vann flera grenar. Och sanna våra ord när vi säger det; barnen på Phyllis kan verkligen springa fort. Jonatan försökte utmana några av de äldre grabbarna, men var chanslös.

Barnen har skrivit brev till sina faddrar och före detta volontärer i Sverige som Ella tar med sig när hon åker hem i morgon. Innan Ellas hemresa ville hon ordna med någon tillställning så därför spenderade vi halva dan idag med att baka 150 kladdkaksmuffins. Två av grabbarna, John och Andrew, var med och hjälpte till och det lyste om dem när de fick ansvaret att ta hand om resterna. Tanken var att vi senare på kvällen även skulle ha ett disco. Elen var dock frånvarande och fest utan musik går ju inte, så vi fick skjuta upp discot till nästa helg. Men kakorna gjorde ändå kvällen lite mer speciell!

Den här helgen fick vi även besök. Hanna, som var på Phyllis för 6 år sedan kom förbi med sin väninna. Vi kan tänka oss att det förändrats väldigt mycket sedan hon var här. Förutom nya byggnader så har ju antalet barn på barnhemmet mer än tredubblats. Det var dock väldigt roligt att se vänner återuppleva 6 år gamla minnen tillsamman och se hur lätt det är att komma tillbaka.

Glad sommar på er!

Hälsningar 
Ella och Jonatan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar