onsdag 23 september 2015

När lärarna strejkar införs musiklektioner på Phyllis!

Det är för tillfället lite rörigt på barnhemmet då det pågår en lärarstrejk i landet och nästan alla highschool-elever har kommit hem. Barnen saknar skolan och hoppas få återvända snart men allt är väldigt oklart än så länge. I fredags eftermiddag tog vi med alla ungdomarna, som nu börjar bli ganska rastlösa, och gick till Olo-Ika för att bada i poolen där. Många saknar simkunskaper men de hoppar glatt i ändå och försöker lära varandra.

Det blir också många sångstunder med barnen och även lite gitarrlektioner, favoritsångerna just nu är bla; waka waka, in the djungle, och row, row row your boat.
 
 

I lördags förmiddag när barnen var i skolan (ja de går i skola på lördagarna!) tog jag och Elin tag i att städa det lilla bibliotek som finns, det var verkligen kaos där inne men nu är det i alla fall någorlunda ordning.


Man tar verkligen en dag i taget här och lever för stunden, något som passar mig perfekt och för det mesta är helt underbart, någon längre planering är liksom obefintlig och onödig, för inget blir ändå som man tänkt sig. 

/Ellinore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar