torsdag 29 november 2012

Utflykt till Olo-ika


I söndags var det minstingarnas tur att få åka på utflykt, vi åkte till olo-ika som är en lodge med lekplats. Till barnens glädje åkte vi dit med skolbussen. Barnen hade dagen till ära tagit på sig sina allra finaste kläder och var till en början riktigt försynta och blyga inne på lekplatsområdet. Men det släppte och snart sprang de runt, lekte och hade riktigt roligt tillsammans. Höjdpunkten var att få hoppa i hoppborgen. Barnen skötte sig exemplariskt trots att de fick vänta en bra stund då regnet bröt ut.







Uncle Maurice har på grund av  familjeangelägenheter varit borta en vecka från Phyllis, vilket resulterat i att viss oreda skapats i köket. Utan uncle Maurices öga för ugali så blir det heller inte alltid tillräckligt med mat lagat, så nu får personalen koka ugali två gånger om dagen for att mätta allas magar.
I tisdags åkte GB hem till Sverige igen, hon kommer att lamna ett stort tomrum efter sig i sin soffa. Vem ska nu se till att Irene kollar åt rätt håll när hon går över vägen? Vem ska titta på klockan och säga att nu kan man faktiskt gå och lägga sig? Och vem ska se till att vi får i oss mellanmål innan biblioteket på eftermiddagarna? Som ni nu förstår kommer GB att vara saknad.

/Tobias och Tove

2 kommentarer:

  1. Ska bli helt fantastiskt att få se hur ni lever, längtar massor! Era blogginlägg gör min dag! Ni är helt fenomenala!

    SvaraRadera
  2. Så roligt! Vilka härliga bilder!

    SvaraRadera