fredag 13 april 2012

Ny volontär till Phyllis

Hej!

Mitt namn är Ella och jag är nästa volontär på tur! Från mitten av april och 6 veckor framåt kommer jag att bo på Phyllis för att få se en nära bild av Afrika. Jag är jättespänd och har för tillfället lite resfeber, men tror att detta kommer att bli några av mitt livs häftigaste veckor.

 Efter att ha fått träffa flera personer som varit volontärer på barnhemmet så känner jag mig mycket säkrare på att jag verkligen vill åka. Jag fick kontakt med Kampi Ya Motos Barn genom mejl, efter att jag googlat fram dem på ”volontär Kenya”. Bara efter att ha läst presentationen på hemsidan bestämde jag mig för att skicka en ansökan.

 Att få arbeta som volontär på ett barnhem har länge varit en dröm för mig. Jag har alltid tänkt att det är något som jag vill göra, delvis för att känna att jag gör något viktigt, men också för att jag tror att det för mig själv hade varit otroligt givande. Jag tror inte att man någonsin kan få förståelse eller kunskap om andra folk och kulturer utan att själv uppleva och vistas i andra miljöer. I alla fall inte på riktigt, vilket är det som jag hoppas på att jag ska få.

Det är med en blandning av nervositet och förväntan som jag åker till Phyllis, vilket jag tror kan vara en ganska bra kombination. Jag känner redan nu att den här resan kommer att påverka mig och få mig att växa som människa. Att jag kommer att träffa människor som jag aldrig annars hade mött, lära känna ett helt nytt land som jag förut inte haft någon som helst relation till och att jag förhoppningsvis känner att jag även fått ge något tillbaka.

Nu är det inte många dagar kvar nu tills jag anländer till barnhemmet och jag är så peppad!!

Kram, Ella.

1 kommentar:

  1. Du är den tuffaste jag vet! Go get em hun :)
    /RF

    SvaraRadera