onsdag 24 oktober 2012

Bakning, filmkväll och strejk


Tiden går så fort här, känner att jag inte riktigt hinner med, men antar att det är så det ska vara när man trivs riktigt bra! 

Barnen på Phyllis väntar mycket på att deras exams ska starta, som på grund av strejken är framskjutna ett par veckor. För er som inte vet så är det lärarna i de statligt ägda skolorna som strejkat under ett par veckor nu i höst, vilket resulterat i att samtliga skolor tvingats skjuta fram sina slutprov. Det har också varit en del tumult på några av barnens skolor (High School) där eleverna i sin tur strejkat och velat skjuta fram även sina slutprov för att hinna plugga. Nu sägs det dock att det ska vara ordning på det hela, sa hoppas på det. 

I lördags stod det filmkväll på schemat här på Phyllis. Hanne och Stina bakade, med några av barnens hjälp, kärleksmums kvällen till ära. Det bjöds dessutom till barnens förtjusning på lite godis och ett glas saft. Alla barn var dock inte riktigt lika intresserade av själva filmtittandet, så aktiviteterna under kvällen varierade stort, från nagellacksmålande till sång och lyssnande på musik. En härlig kväll helt enkelt! 

/Tove  

Samson vispar ihop smeten.

Stina visar hur det ska gå till.En lång kö av förväntansfulla barn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar