söndag 11 december 2011

Intryck fran Linns forsta vecka pa Phyllis

Hejsan svejsan!

Nu är det äntligen min tur att skriva på bloggen vilket käns lite pirrigt och overkligt.Nu har min första vecka på Phyllis gått och det är helt otroligt hur snabbt man anpassar sig till sin omgivning och det känns som om jag har varit här mycket längre.  Det har varit många nya intryck och sakta men säkert lär man sig hur den kenyanska vardagen rullar på. 

Jag hade turen för första gången sätta mina fötter på phylliansk mark när barnen hade lov vilket gör det lättare att lära känna dem, mer tid till aktiviteter och annat kul. Som gårdagens fashion show som var mycket uppskattad. Flickorna spenderade flera timmar på att göra sig fina inför kvällen, vilket de lyckades mycket bra med. Jag måste säga att de flickorna som deltog var riktiga naturbegåvningar. Det hela slutade dock i att näst intill alla barnen gick fram och tillbaks på vår ”catwalkscen”.

Tillsist men inte minst vill jag nämna att jag har fått upp ögnen innebörden av ordet rättvisa och hur svårt det är att försöka uppnå  total rättvisa.

Ha det bra!!!

Kram
Linn

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att se att du har kommit fram oskadd :) Ska bli superskoj och följa dig här! Läst mycket här i bloggen och tårarna har runnit kan jag säga.. Så fint det ni gör! Linn du är verkligen en fin människa, ta hand om dig :)
  Kram Mysan

  SvaraRadera
 2. Underbara Linn, åh så glad jag blev över att läsa ditt första blogginlägg, din svenska har du "tappat hemma" men jag är så glad över att du verkar funnit dig till rätta.Idoffs klass följer dig och är mycket nyfikna på hur du och barnen har det.Skriv mer!! Vi saknar dig alla i familjen. Julgrannen är klädd på Villagatan 7. Kramar Jessica

  SvaraRadera
 3. Tiden går verkligen fort. Nu har 1 månad gått sedan du åkte. Här hemma har vi hunnit med att fira jul, nyår och födelsedag. Det gläder oss att du får uppleva så mycket. Något du kommer att bära med dig hela livet. Önskar dig ett spännande 2012. Vi är så stolta över din insats. Saknar dig. Kram från Mamma,Janne o Ida

  SvaraRadera