tisdag 8 juni 2010

Om några dagar åker Joanna och Eva - Lena till Phyllis!

Hej!

Den 11 juni ska Joanna och Eva-Lena åka till Phyllis Memorial och stanna i nästan två månader. Vi är i genomsnitt 26 år och läser på sjuksköterskeprogrammet, med bara en termin kvar innan vi är fullfjädrade sjuksköterskor. Vi bor båda i Göteborg, fast Eva-Lena hittas med jämna mellanrum någonstans i Spanien.

Vi blev kompisar redan första dagen på utbildningen, med gemensamma intressen i sånt som mänskliga rättigheter, träsmycken och goda kakor. På barnhemmet vill vi såklart kunna få användning av all omsorg och vårdkunskap vi lärt oss, men skulle turen infinna sig och alla är friska och pigga kan vi istället lära vidare det vi kan för den dagen det kan behövas. Joanna är en entusiastisk fridykare och vi skulle med glädje vilja fortsätta med det simprojekt som den tidigare volontären Malin startade upp.

Den allmänna känslan är att hur vi än förbereder oss kommer vi kanske aldrig vara förberedda nog, det är kanske ändå det som gör det till ett riktigt äventyr!

På återseende,
Eva-Lena och Joanna

1 kommentar:

  1. Snart åker jag o mina två barn Olivia 17 år och Hannah 15 år ned för en kortare vistelse för att hälsa på vårt fadderbarn Agnes o för att hjälpa till lite. Ska bli så spännande. Nu räknar vi dagarna.
    //Pernilla Johansson

    SvaraRadera