söndag 2 februari 2014

Favorit i repris

Tidig kylig morgon, sen iskall kväll och däremellan obeskrivlig värme från såväl sol som människor. Januari i Kenya och vi njuter av våra sista veckor här på Phyllis. Dagarna är långa och omväxlande men går läskigt snabbt, barnen kämpar flitigt på med sina studier och vi svenskar organiserar och planerar den värdefulla tiden vi får med dem utöver det.

Den omtalade vardagen rullar på. Hjälper till i köket innan lunch och sedan pluggar vi i skuggan efter maten.

Lars har åkt hem till Sverige efter tre och en halv månad, men i början av februari får vi nytt tillskott från Lund, Kerstin och Christa. Ska bli jättekul med lite sällskap i gästhuset igen då även Sammy har åkt tillbaka till skolan.

De senaste veckorna har vi unnat oss lite vardagslyx. Kanelbullar med klubbor uppskattades efter en lyxmåltid bestående av kött och ugali. När vi hittat kakao i en butik bakade vi kladdkaka vilket också blev en succé som åts till Björn bröder 2.

Vi har även börjat med att bygga en lekplats och ska ut och måla i eftermiddag med barnen. Det ska bli fler gungor, en till rutschbana, en gungbräda som Lasse konstruerat och en klätterställning. Det har blivit många pikipikiturer fram och tillbaka till Kampi ya moto till smeden.

Vi har även hunnit med att åka till lake Nakuru med Kevin, Agnes, Jacinta och James. En riktig favorit i repris. Vi såg lejon och noshörningar och avslutade med en picknick vid vattenfallet.

Dagarna rusar förbi och vi njuter av våra sista dagar här på Phyllis
Caroline och Klara


Hälsningar
Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar