onsdag 21 april 2010

Lov med barnen - en härlig tid

Hejsan Sverige!
Här rullar livet på tillsammans med ännu en volontär, Märta från Borås. Även hon ska vara här i 2 månader och jag ser fram emot en massa kul samarbeten med henne!

I onsdags var det sista skoldagen för barnen och i torsdags var det skolavslutning med betygutdelning, sång och en massa tal. Vissa elever blev även belönade med en peng för extra goda resultat. Så nu blir det skollov for barnen i 2 veckor och High school ungdomarna har kommit hem, jättekul att få träffa även dem.

Jag och Märta tyckte att lovet skulle firas lite extra och bestämde oss för att bjuda in till Talang Show på fredagen, då det även blev påskmiddag för barnen. Bl.a blev det kokt potatis, tror aldrig att potatis har fått det att vattnas så i munnen!
Efter middagen drog vi igång showen där barnen fick uppträda med sina olika talanger. Barnen fick en vecka på sig att förbereda sig och de levererade verkligen! Blev en riktigt härlig kväll med dans, sång, rap, tal, dikter och stand up comedy. Jag och Märta var konfrancierer men hann också med ett litet dansnummer. Det blev såklart ABBA med Mama Mia!

Personalen agerade domare och utsåg vinnarna som blev Beatrice, sang, Joel, Stand up komedi och Simon Maina, som höll ett tal. Blev även saft och godis till showen, vilket alltid är lika uppskattat!

Jag kan med glädje meddela att vi igår, efter vissa förhandlingar och många leenden, gjorde en deal med Kabarak University om att alla barnen ska få komma dit och simma. Inte bara det, vi kommer även att få tillgång till deras basket, tennis och pingisplaner! Snacka om att det blir roliga aktiviteter på lovet!


Varma hälsningar från Malin

1 kommentar:

  1. Shit, vad kul! Härligt med bad och pingis! Och vilken fin idé med talangshowen!

    Alltid lika kul att läsa om hur ni har det, och drömma sig tillbaka.

    /Linn

    SvaraRadera