lördag 14 november 2020

SKICKA EN VIDEO-JULHÄLSNING TILL BARNEN!


I år, mitt i koronakrisen står barnhemmet Phyllis Memorial tomt på volontärer och besökare för första gången sedan det grundades, med undantag för konflikterna efter de politiska valen år 2007 som resulterade i ett inbördeskrig.

Eftersom inga volontärer kan resa ner finns det ingen som kan ta med julkort till barnen. Därför kommer känslan av omtanke och närvaro från oss i Sverige vara viktigare än någonsin i år! 

Även ett vanligt år finns det få saker som gläder barnen mer än att titta på videohälsningar från Sverige och på så sätt spendera en stund med alla oss trots avståndet! Dessa videohälsningar älskas mist lika mycket av barnen som av personalen. 

Därför hoppas vi på att samla in massor med videohälsningar i år och verkligen hjälpa barnen att se att de inte är ensamma eller bortglömda! ALLA kan vara med! 

Det spelar ingen roll om du varit vid barnhemmet och känner barnen personligen eller inte! Precis alla som vill sända ner lite glädje och kärlek är välkomna att delta! 

VILL DU VARA MED? 

INSTRUKTIONER: 
Spela in en kort videojulhälsning på engelska (max 2 min.) och skicka den till oss via wetransfer.com så sätter vi ihop alla hälsningar till en video och överför till Kenya. Personalen kommer att spela upp videon för barnen under julen! 

När du går in på wetransfer.com, välj gratis överföring för filer upp till 2GB och skriv volontar@kampiyamotosbarn.se i mottagarfältet.

Du kan göra precis vad du vill i videon: prata, sjunga, dansa, med eller utan julmössa och dekorationer, med eller utan familj och vänner.. det finns inga regler! Varje video är unik och du gör precis som du vill!

Inkludera ditt/era namn och prata högt eftersom barnen blir så uppspelta och till sig när de ser er att det blir svårt att höra TVn även när den är på högsta volym!

Vi behöver ha videona så snart som möjligt och senast 30 november för att sätta ihop dem och överföra till Kenya!

TUSEN TACK TILL ALLA SOM BIDRAR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar